BEMUTATKOZÁS
 
 
 
Szolgáltatásainkkal igyekszünk a lehető legszélesebb körben kielégíteni partnereink igényeit. Így nem csupán a gépjárművek javításban, de azok adás-vételében, bérlésében, design kialakításában és kárrendezésében is segítséget nyújtunk.
 
 
 
Cégpolitika
 
MI LENDÜLETBEN TARTJUK ÖNT!
 
A fenti kifejezés nem csupán egy üres szlogen számunkra. Célunk, hogy minden ügyfelünknek biztosíthassuk a gondatlan közlekedés technikai és egyéb feltételeit.
Ennek érdekében a szokványos nyitvatartáson felül a nap 24 órájában ügyelettel állunk technikai problémákkal küszködő ügyfeleink rendelkezésére, így bárhol és bármikor éri utol Önt a technika ördöge, számíthat cégünk segítségére!
Szolgáltatásainkkal igyekszünk a lehető legszélesebb körben kielégíteni partnereink igényeit. Így nem csupán a gépjárművek javításában, de azok adás-vételében, bérlésében, design kialakításában és kárrendezésében is segítséget nyújtunk.
 
Cégünk története
Cégünk 25 éves múltra tekinthet vissza az autóbusz és tehergépjármű szervizelés területén.
Kezdetben a Kuti Travel Kft. jármű-szervizelési divíziójaként műkődött a vállalkozás, majd egyre több külső megbízást is vállalt.
2006-ban a vevőigények magasabb színvonalú kiszolgálása megkövetelte a szervezeti struktúra átalakítását, és a Kuti Bus Kft. mint önálló vállalkozás kivált a korábbi anyacégből.
A korábbi tevékenységi területeinket folyamatosan bővítettük, és bővítjük ma is, alkalmazkodva a változó fogyasztói szükségletekhez.
 
Minőségpolitika
Úgy gondoljuk, hogy egy javításnak, hosszú távú megoldást kell nyújtania a gépjármű tulajdonosoknak, hogy kihasználhassák az eszközükben rejlő lehetőségeket. Ennek biztosítása érdekében magas színvonalat várunk el beszállítóinktól és alkalmazottainktól.
Alkalmazottaink mind magasan kvalifikált szakemberek, akik az elvárt színvonal érdekében folyamatosan továbbképzéseken esnek át. Ez műhelyünkben a legmodernebb módszerek és eljárások használatát teszi lehetővé, amit folyamatos eszközkorszerűsítésünk is elősegít.
Beszállítóink és termékeik minőségét folyamatosan, egyenként vizsgáljuk, hogy megfelelnek-e az általunk elvárt minőségnek. Folyamataink folyamatos javítása érdekében vállalatunk bevezette a TQM alapú teljes körű minőség irányítási rendszert, valamint független szakértők véleménye után megszerezte az MSZ EN ISO 9001:2001 minősítést is.
 
Referenciák
Cégünk szolgáltatásainak kiváló minőségét a következő elégedett és visszatérő ügyfeleink is igazolhatják:

Áipli Busz

Budatours

Beláros-Lipótváros Önkormányzat

Five Stars Kft

Homm Kft.

Inhof Tours Kft.

 
 
 
 
     
 
Copyright © Kuti Travel Busztársaság Kft., 2010. Minden jog fenntartva.